2011. július 31., vasárnap

Torta kisautókkal

A tortán is látszik,hogy egy 2 éves kisfiúnak készítettem.Nagyon szereti az autókat.Sokat gondolkodtam,hogy minek örülne egy 2 éves.Kiindulásnak itt az én majdnem 2 évesem.Amikor tortázom ott kuncsorog a lábamnál,hogy fondantot,fondantot.Nagyon szereti. Ő is minden tortát szeret a maga módján,és amikor elvisszük,vagy elviszik,akkor nem engedi.Tehát,érti,felfogja.
Ezért azt találtam ki,hogy piskótából csinálok 2 mini autót,mert tömör marcipánból nekem nem annyira szimpatikus egy 2 évesnek.Így elkészítettem a 2 alapot,amit pont úgy csináltam,mintha nagyot készítenék.

A tortát nem akartam túl bonyolítani,mert egy ilyen pici gyereknek pont mindegy,ezért próbáltam inkább Neki készíteni, nem pedig a szülőknek. Én már egyszer végig csináltam a kamaszommal a torta "cirkuszt". Pont mindegy volt neki,hogy anya mit rendelt.Még akkor is,ha éppen az aktuális kedvenc volt a tortán.
Trüffel csoki krém volt benne,és sima piskótát sütöttem hozzá.Anyukának nagyon tetszett,remélem a kismanó is jól lakott a kisautókkal :))))

2 megjegyzés: