2011. július 23., szombat

Kisvakond és Villám Mc Queen

Egy kedves babás barátnőm fiainak a születésnapjára készültek a torták. Az egyik kisfiú 2, a másik kisfiú pedig 4 éves lett.A nagy kapja az autót,a picurka pedig a Kisvakondot.
Mc Quennél a Vilmosnál látottakat hallottakat próbáltam hasznosítani, a vakondhoz pedig Gabitól lestem el egy kis segítséget. Az autó trüffel csoki, a vakond pedig barackos túró ízesítésű.
Az autónál még lesz mit tökéletesíteni,mert kicsit szögletesre sikerült,de azt gondlom elsőre nem rossza. A vakondra nem nagyon tudok mit mondani,mert számomra tökéletesre sikeredet.Talán a hűvös is kedvezett,mert a unidec nagyon jól szuperált.Már csak egy air brush kellene,hogy ezzel a két nehéz színnel,mint a piros és a fekete ne kelljen ennyit "kínlódni". Én jobban szeretem, ha a színek a fondantba bele vannak gyúrva.Ecsettel festve nekem egész más.Sajnos most muszáj voltam festeni.
Hülye voltam,mert a vakondot jobb lett volna nem fekete háttér előtt fotózni.Majd megkérem az ünnepelt anyukáját,hogy fotózzon nekem egyet :)


3 megjegyzés:

  1. Szuperek! Mekkora lett Vakond őkelme?
    A pirosra az ab. mellett jó megoldás a jó erős porfesték. Nyomozom, pontosan hol kapható, mert van!!!
    A feketére meg sokszor az ab. sem jó, mert jó páran panaszkodnak, hogy nem igazán fekete, hanem van némi olajzöldes színe.
    Erre mondta egy tortadíszítő, hogy ezt a két színt érdemes készen megvenni. Más kérdés, hogy drága a kész f.

    VálaszTörlés
  2. Gala,nekem van most egy porfestékem,kifejezetten fondant festésére van.Piros,de még nem próbáltam.Sajnos elcsavarogtuk a napot tegnap,és nem volt időm kísérletezgetni,de a jövő héten biztos kipróbálom.
    Itt a link,ahol vettem:
    http://sutidekor.unas.hu/sct/0/

    VálaszTörlés