2011. október 8., szombat

Kukásautó és egy katicás kiskutyás torta

Szombatra 2 tortát kellet csinálnom. Gondosan kilogisztikáztam mindent,hogy pénteken a 2 évesem mellett,és egy bútort várva hogyan készülnek el a torták.Kezdődött minden azzal,hogy a bútorosoknál én voltam az első,azaz 8.10-kor már itt is voltak,és itt dugába is dőlt a tervem péntekre :)))) Fáradt is voltam,mert 2 hét alatt 10 tortát sütöttem,ezért féltem kicsit ettől a kettőtől egyszerre.A vége az lett,hogy összecseréltem a krémeket.  A kukásba kértek barackos túrót, a katicás-virágosba csoki krémet.Csodálatosan megtöltöttem a katicásat az isteni barackos túrós krémmel,és ekkor kezdett valami derengeni a telefonbeszélgetésekből. A kukásautó még nem volt betöltve. Ez volt a szerencsém.Maradt annyi barackos túró,hogy a fele ilyen,a fele csokis trüffel lett,és a katicás pedig maradhatott barackos,mert nekik igazából mindegy volt,csak nem ötleteltek annyit a tölteléken.Természetesen mindkettőt lezsíroztam a gyerekek anyukájával. Szóval megnyugodtam,és elkészítettem a két tortát.
Mika,2 éves,és nagy kukásautó szakértő :) Mint minden ekkora kisfiú.
Fehér-szürke színű az,ami feléjük jár,ezért én is ilyet készítettem.
A katicás-virágos pedig egy 1 éves, kék szemű kis Tündérnek készült.A kiskutyát anyukája kérésére tettem rá,mert szereti a kutymókat.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett mindkét torta, nekem a mkaticás a kedvencem! A krémek összecserélésével már én is jártam meg, nem is csoda,ha egy napra ennyi sok minden jön össze! Még szerencse, hogy minden megoldódott!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek! Mindig csodálattal látogatlak. :)))

    VálaszTörlés
  3. Angi,Petra,nagyon köszönöm :)

    VálaszTörlés