2011. június 14., kedd

Jin Jang

Egy baráti házaspárnak készült a torta,egy nap eltéréssel van a születésnapjuk.
Tök jól elterveztem,hogy fogom majd megcsinálni.
Sajnos a gyakorlatlanságomból adódóan nem úgy sikerült,ahogy szerettem volna,de ettől függetlenül vállalható.
Nagyon szépen sikerült kivágnom.Belül jól mutatott a sima és a kakaós tortalap.
Pikantériája a torának,hogy a férj tejcukorérzékeny.Szóval nekem,mint kezdő tortázónak fejtörést okozott.Na de aztán anyukám,akit én csak Era Ramsaynek hívok,segített. Csoki krémmel töltöttem,és fondanttal vontam be.A fekete elég nehéz szín,nem lett az igazi.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez a torta, ne meg a többi is, amit eddig láttam!
    Itthonra én szinte csak laktózmentesen sütök, apukám a legkisebb tejcukorra is eléggé rosszul reagál. Szóval létezik laktózmentes tej, vaj, tejszín (drága és az íze sem teljesen az igazi), margarinokból se mind jó, na meg ugye a pudingporoktól kezdve a csokoládékon át egészen sok mindenben van tejcukor. Nem veszélyes, odafigyeléssel simán lehet laktózmenteset sütni! :)

    VálaszTörlés