2011. június 14., kedd

Számomra legkedvesebb,Anyukám szakácskönyv tortája

Már hónapokkal ezelőtt kitaláltam,milyen tortát készítek Anyának születésnapjára. Nagyon vártam a júniust.
Korábban már utaltam rá,hogy Anyukám az én Ramsaym.

Szakácskönyvet terveztem neki,egyedi elképzeléssel.
Először ostyára akartam nyomtattatni,de aztán Tamás (tortafoto) tanácsára cukorlapra nyomtattunk.
Kiskukta piskótáját sütöttem hozzá,mert Anyunak az jobban ízlik,mint a másik (a szivárvány tortám volt még ebből),és epres-joghurtos-tejszínes krémmel csináltam.Tettem az alsó két lap közé eperkarikákat,hogy jobban tartson,és nem utolsó sorban,isteni finom volt.
UNIDEC-kel borítottam be.Holland kakaóval színeztem a barnát,és fondant festő porral festettem a könyvet.
Természetesen hatalmas sikert aratott,és én is maximálisan elégedett voltam a végeredménnyel:

5 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon ügyes vagy! ...és ma is tanultam valamit, mert eddig az ostyát ismertem, de a cukorpapír új nekem! Mindenesetre nagyon jól hangzik!

    VálaszTörlés
  2. Most először tévedtem ide,de örülök ennek a véletlennek. Egy-két tortádra már vetettem néhány pillantást,és nagyon elnyerték a tetszésemet.Hamarosan az összeset végignézem.Érdemes itt időzgetni :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    Remélem lesz alkalmam sok szép tortámat bemutatni az erre járóknak.
    Bőven van megkeresés,szerencsére,így biztos nem kell bezárnom a blogot :)

    VálaszTörlés