2011. november 21., hétfő

Lamborghihi és a pillangó

Egy "kollégám" ajánlásával keresett meg valaki,hogy egy kettős születésnapra szeretne tortát tőlem.Ezeket azért szeretem,mert akkor tuti egynél több tortára van szükség ugyanarra a napra.Garantált a zombisodás hétvégére :))) Nem volt ez most sem másképp.2 nap alatt 6 órát aludtam.
Elsőre egy Ferrarit és egy pillangó formájú tortát kért tőlem A. Néhány nap múlva a Ferrari Lamborghinire változott.Igazából nekem mindegy volt,mert egyiket sem csináltam még,így mindkettő kihívás lett volna.
Lamborghini: mint kiderült,ismerem az ünnepeltet,dolgoztuk együtt korábban,így azért személyesebb tud lenni a torta. Keresgéltem a neten,mert ennek az autónak is van több fajtája.Férjecskét is megkérdezem,ha Lamborghini,akkor melyik.Végül a Gallardo mellett döntöttem.Ahogy láttam a neten,a sárga színű volt az alap.Aki kérte,kéket szeretett volna,de ahogy keresgéltem,szinte csak sárga autókat találtam.Felhívtam,és elmondtam neki,hogy szerintem legyen sárga,de fusson egy kört ő is a fiú ismerősök között,mert nem mindegy (szeintem). Jelentem,nyertem.Sárga lett végül az autó.Trüffel csoki krémmel töltöttem,és az oldalról leesett piskótából formáztam a tetejét.A rendszám természetesen az ünnepelt neve,és kora volt.
Pillangó: Annyi kérés volt, hogy rózsaszín legyen,mert aki kapja nagyon csaj :) A táblán is látszik majd,hogy 25. születésnapra készült :)))
Ez is ugyanazzal a trüffel csoki krémmel volt töltve,mint az autó. A csápja vékony drót volt,egyébként minden ehető volt a tortán.

2 megjegyzés: