2011. november 9., szerda

Jégkorcsolya torta

Barátnőm kislánya 8 éves lett.Őt leptem meg ezzel a tortával.
Julcsi egy kis őstehetség,zseniálisan korcsolyázik.Biztos fogunk róla hallani,ha nagyobb lesz :)
Lefotózta nekem anyukája a koriját,és igyekeztem pont olyat készíteni.Mivel hófehér volt,elkezdtem gondolkodni,hogy mivel lehetne "feldobni",egy nyolcast nem akarok ráfesteni, egy korira nem tehetek apró virágokat.Ekkor jutott eszembe a silhouette. Rákerestem a neten,és rengeteget találtam.Ezért segítséget kértem anyukától,hogy melyik legyen. A billman Julcsi kedvence,így ezt festettem rá a tortára.Gyönyörű lett.A talpán a csillag csavarokat is a helyére tettem.A kori élét, a kapcsot,a lyukakat és a fűzőt saját,zselatinos fondantból készítettem.Az alap borítás unidec.
és a csavarok:
Hatalmas örömet okoztam Julcsinak,és nagyon ízlett mindenkinek a torta.Belül vaníliás-epres joghurtos volt,külön az ünnepelt kérésére :)

7 megjegyzés:

  1. Olyan jó nézegetni a tortáidat! A csavaroktól meg főleg elájultam - annyira aprólékosan valósítod meg a tortákat! NAGYON TETSZIK! :)

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus az a talp, meg a nem is tudom minek hívják kori éle?, meg a csavarok, a cipőfűző... Csodás! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is pont a héten készítettem egy kori tortát! :) Érdekes, hogy ugyanaz a téma, mindketten máshogy értelmeztük :)) Tetszik a tiéd! :)

    VálaszTörlés
  4. Micsoda részletesség!!! Nagyon jóóó!

    VálaszTörlés
  5. Waoo...ez igen nagyon reszletes kidolgozas...nagyon szep gratulalok hozza:)

    VálaszTörlés
  6. Jó az ötlet is, a torta is, a kislány örült!
    Sikerszéria!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm Nektek,jól esik a sok sok dicséret.
    Igazából ismerem a kislányt,és olyan kis maximalista,hogy muszáj voltam mindent pontosan kidolgozni,de nagy örömmel is tettem,mert tudom,hogy ezek neki mind mind nagyon fontosak voltak.Nagyon nagy volt az öröm :)

    VálaszTörlés